!update Coronavirus

Beste leden, ouders/verzorgers,

De berichten rondom het coronavirus volgen elkaar snel op.
De gemeente Diemen heeft besloten de gymzalen te sluiten als één van de maatregelen om verspreiding van het coronavirus te beperken.

Wij zullen conform de richtlijnen van de Gemeente, RIVM, KNGU en NOC*NSF al onze activiteiten stil leggen wat inhoudt dat er minimaal tot 31 maart geen trainingen zullen plaatsvinden.

Wij gaan ervan uit dat een ieder begrip heeft voor dit landelijke probleem en de impact die dit met zich mee brengt.

Met sportieve groet,
Het bestuur en trainingsteam

In Memoriam: Ger Keijzer

Ger Keijzer, de voormalige voorzitter van de Diemer Gymnastiek Vereniging (DGV), is op 11 januari overleden. Hij is 82 jaar geworden. De uitvaart heeft maandag plaatsgevonden.

“Ger wilde destijds wat aan sport gaan doen en werd lid van de volleybalgroep van DGV. Eenmaal gewend bij de vereniging werd door de toenmalige voorzitter gevraagd of Ger zijn taak wilde overnemen. Niet wetende wat hem te wachten stond, heeft hij toen ‘ja’ gezegd”

Finale recreatieturnsters

Op 31 maart, 2 weken na hun eerste wedstrijd, stond de finale van de D4 turnsters op het programma. Eva, Naomi, Tessa, Anniek, Madhvi, Fatima en Sigrid deden aan deze wedstrijd mee. De meiden hebben heel mooi geturnd en dat resulteerde zelfs in Brons voor Fatima (instap), Brons voor Madhvi (pupil 2) en Goud voor Anniek (pre-instap 2). Super gefeliciteerd meiden!!

wedstrijden recreatieturnsters

Afgelopen maand hebben 22 turnsters van DGV hun wedstrijd in de D4 geturnd. Op 10 maart was de voorwedstrijd, alle meiden hebben enorm goed hun best gedaan en mooie dingen op de toestellen laten zien! Er waren ook een aantal turnsters die een medaille hebben gehaald. Bij de pre-instappers 2 werd Anniek 3de en Sigrid 6de. Bij de instap heeft Eva de 2de plaats gehaald en Fatima een 5de plaats. Bij de pupil 1 werd Madhvi 7de. Zij stromen ook allemaal door naar de finale. Naomi en Tessa uit de pre-instap 2 zijn vanwege hun plek in de eindstand ook doorgestroomd naar de finale.

Airtrack en Airtumbling

De jaarlijkse Airtrack- en Airtumblingwedstrijd van vandaag (23-2) was een groot feest. De uitslagen vind je hier

De turnsters van DGV waren succesvol in meerdere categorieën:

Goud: Pauline Picauly, Jessica Bakker, Cica Wams, Arissa Sanches, Aticha van Leeuwen, Renée Klotz, Sophia Kleuskens, Ouiam Bakkali, Nina Vlietstra, Juliet Vlietstra

Zilver: Emma van der Spek, Marit Engelberts, Nora van Unen

Brons: Pearl Bourne, Lamis Emrani, Indy Kok

4e plaats: Romy Norman

Tweede voorwedstrijden Rayon Amsterdam

De afgelopen twee weekenden hebben weer veel turnsters van DGV hun best gedaan om hele mooie oefeningen neer te zetten. Wat hebben alle meiden het goed gedaan! Een aantal meiden hebben een medaille mee mogen nemen; Jessica haalde een 1ste plek, Nadia eindigde op een 2de plek. Aticha, Emilie en Indy werden 3de en Romy en Marit eindigden op een 4de plaats. Gefeliciteerd meiden!

Sportploeg van het JAAR!

Op 20 januari hebben Puck, Pauline, Paula, Emma, Celine en Cecile, de dames van de springploeg van DGV ,de titel sportploeg van het jaar gewonnen! Deze prijs hebben ze gewonnen vanwege hun super goede prestatie op het NKgroepsspringen (airtumbling) in 2018. Gefeliciteerd met deze mooie prijs allemaal!

Eerste voorwedstrijden Rayon Amsterdam seizoen 2018-2019

De afgelopen twee zaterdagen hebben 25 turnsters van DGV meegedaan aan de voorwedstrijden van het Rayon Amsterdam. Alle turnsters hebben keihard gewerkt en mooie oefeningen laten zien.
5 turnsters mochten zelfs een medaille mee naar huis nemen. Indy en Aticha hebben een vierde plek gehaald. Nina en Sophia haalden een vijfde plek en Jessica haalde een eerste plaats bij de senioren. Gefeliciteerd meiden!!

Overlijden mevr. Sikking

Onlangs bereikte ons het bericht dat mevrouw Sikking is overleden. Mevrouw Sikking was één van de oprichters van DGV.
Zij heeft zich in het verleden jarenlang ingezet voor de turnsport.
We wensen haar familie en vrienden heel veel sterkte bij dit verlies.

Jongensturnen

Vanaf zaterdag 15 september starten we met jongensturnen!

De lessen zijn op zaterdagmiddag in de gymzaal aan de Schoolstraat in Diemen.

Van 13:00 uur tot 14:00 uur – Jongens 6 – 8 jaar

Van 14:00 tot 15:00 uur – Jongens 8 – 11 jaar